Perquè una Roulotte és el millor que pots contractar per al teu casament?

Posted by on Sep 30, 2019 in BLOC | No Comments

Tens pensat casar-te d’aquí poc? Vols sorprendre als teus convidats? Estàs buscant idees de casaments?

Nosaltres et podem oferir un dels millors serveis per a la teva boda.

La nostra roulotte ha viscut molts moments en molts casaments, ja que és una food truck que crida molt l’atenció dels convidats per lo cuqui que és, i no només per ser cuqui si no també pels serveis que oferim, que no deixen indiferent a cap convidat.

Has pensat com et pot venir de gust una crep durant el ball del casament, a les tres de la matinada quan portes hores ballant?

La Petite Roulotte caravana vintage, Barcelona Wedding Week

I no només una crep, si no també una taula dolça… I, el més important és que oferim creps aptes per sense gluten, un fet molt important perquè tots els convidats es puguin sentir igual i puguin menjar tots de la mateixa manera.

Fem creps tant dolces com salades, per a tots els gustos. I les candy bar també poden ser dolces o salades. Segur que tots els convidats quedaran encantats!

És de les coses més maques i bones que et poden oferir en una boda, ja que és una idea original i també un fet que molts convidats no oblidaran.

En els darrers anys és una moda que va en augment ja que totes les parelles que es casen volen sorprendre als seus convidats.

Tens la oportunitat de poder oferir un dels millors serveis al teu casament i sorprendre als teus convidats, ho deixaràs perdre?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.