La taula dolça pel teu casament o celebració

Posted by on Nov 4, 2019 in BLOC | No Comments

Durant els últims anys s’ha popularitzat l’ús de la «Candy Bar» o taula dolça a les celebracions. Aquesta tendència va néixer als anys 50 als Estats Units, concretament a l’estat de Pennsilvània. Unes quantes dècades després, la tendència està molt estesa a altres països, ja que és una idea original per a casaments que no és costosa i que visualment és molt atractiva.

Avui dia, les trobem principalment amb decoració vintage i romàntica, dos estils que encaixen bé amb l’essència de La Petite Roulotte.

Com ha de ser una taula dolça?

 La taula dolça ha de cridar l’atenció dels assistents a la celebració. La decoració ha de ser abundant, però cal evitar que arribi a ser excessiva. Habitualment s’usen taules o carretons sobre els quals es dipositen els aliments, també fonts i gerres de vidre són una opció genial per a obtenir una bona presentació. Els caixons i les escales de fusta li poden aportar un estil rústic i vintage que queda perfectament.

Es poden incloure tant dolços com salats, de fet, cada vegada és més comú que tinguin una secció variada d’aliments salats.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.