Crepes, la millor opció pel postre del teu casament!

Posted by on Mar 6, 2019 in BLOC | No Comments

En aquest post  us parlarem de les protagonistes de la nostra Petite Roulotte: les crepes.

Aquest deliciós postre va néixer a l’època de l’imperi Romà, a l’oest de França,  regió de Bretanya, on les van denominar krampouezh. En aquesta regió es comú distingir entre dos tipus de crepes: les elaborades amb blat candeal (utilitzades per a les dolces) i les galettes, elaborades amb blat sarraí (utilitzades per a les salades).

El millor de les crepes és que tenen milions de combinacions i formats: dolces, salades, amb massa fina, amb massa gruixuda, servits al plat, amb cons de cartó. Concretament a Espanya les solen acompanyar amb nata muntada, sucre, xocolata, embotit o melmelada.

I pels més atrevits n’hi han d’altres combinacions menys usuals: fruits vermells, taronja, rocafort amb nous, pebrot verd amb formatge, tonyina gratinada, préssec, truita farcida de formatge, cranc, poma confitada, vegetals i bolets, botifarra amb panses, maduixes, salmó fumat amb crema d’anet, entre d’altres.

Per què crepes?

Són saludables, delicioses i les pots personalitzar tant com vulguis. Avui en dia la tendència del menjar saludable està cada vegada més present en el nostre entorn, i és per això que van guanyant territori aquells aliments que combinin ingredients saludables i resultats deliciosos.

Sorprendre els teus convidats de boda és algo que desitgen tots els nuvis. Amb la nostra food truck decorada de la forma més cuqui que pots imaginar, i plena de crepes delicioses, no et serà difícil.

A més a més, si tens convidats amb intolerància al gluten (cal aclarir que poden contenir traces de gluten), a la lactosa o gent vegana, no t’hauràs de preocupar. Nosaltres ens encarreguem i elaborem crepes per a tots ells.

Al teu casament, tothom podrà gaudir d’una deliciosa crepe!

A més, si busques cangurs pels més petits del casament, també tenim un servei de cuidadors: kangurevents. Visita la web i descobreix tots els serveis que oferim!

Fes que els teus convidats disfrutin i  s’atipin de crepes durant tota la nit mentre gaudeixen ballant al so de la música.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.