Com fer de la teva boda un dia original i inoblidable?

Posted by on Sep 23, 2019 in BLOC | No Comments

Tots sabem lo important que és el dia de la teva boda. És el dia que has estat esperant i preguntant com seria des de que eres petit/a. Volem que tot estigui perfecte, sortit d’un conte, però a més, volem que sigui original i diferent a la resta.

Una de les millors opcions és disposar de la Petite roulotte, la nostra food truck decorada d’una manera  vintage, “cuqui” i personalitzada, que ofereix menjar apetitós en qualsevol hora del dia, així com candy bars (tant dolces com salades),   tot tipus de crepes (amb possibilitat de que siguin  sense  gluten),  i  crispetes,  entre  molts  altres.  És  un  gran  fet diferencial   que   els   convidats   agrairan   molt   mentre   gaudeixen   del ball. És una gran tendència que no para de créixer per la seva originalitat,   facilitat   per   adquirir   el   servei,   professionalitat   i,   alhora, proximitat.

Sempre pots completar la teva boda amb aspectes diferencials, així com incloure un bon Photocall, oferir algun regal personalitzat per els teus convidats o gaudir del servei de Kangurs Events (http://kangursevents.com), on els nens gaudiran com mai. A més, un gran fet diferencial que cada vegada és més utilitzat, és celebrar la teva boda en espais no tradicionals, així com masies o boscos amb unes vistes espectaculars. Finalment, pots donar un toc personalitzat a la teva boda respecte la vestimenta, ja que, no sempre s’ha de seguir la tradició habitual. Lo millor és fer allò que t’agrada, personalitzar-ho, de manera que així segur que será original per a tu.

Segur que la teva boda serà la més original de totes!

No  deixis  de  provar  el nostre servei de la Petite Roulotte, és un èxit assegurat!  Consulta  la  nostra  web  per  obtenir  més  informació.  T’ho perdràs?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.